Menu

Dresscode

Bij de City Result Discoshow zijn er geen kledingvoorschriften. We kunnen je wel suggesties geven.

Ter inspiratie: in de hoogtijdagen van de drive-in shows was Roeland gekleed in felgekleurde trainingspakken met bijbehorende sportschoenen, bij dansles en schoolfeesten is hij gesignaleerd in een kobaltblauw colbert en de kleding van Don Johnson in de serie Miami Vice is ook altijd een inspiratiebron geweest. Tot op de dag van vandaag, zo wordt wel beweerd.

Annemarie is zelfs in een overall die twee maten te groot is nog beeldschoon, maar als ze uitgaat is ze regelmatig te bewonderen in vrouwelijke, stoere kleding. Denk rock ‘n roll rokjes, glanzende stoffen, passende make-up en elegante, maar praktische dansschoentjes.

Draag vooral kleren waar je jezelf feestelijk in voelt en op je gemak bent. Schoenen waar je geen blaren van krijgt tijdens het dansen. Als je je extravagant wilt uitdossen is dat hartstikke leuk, maar je bent ook van harte welkom in je spijkerbroek.

Geen categorie

Overnachten

Wil je de kans vergroten dat je in hetzelfde hotel slaapt als andere feestgangers? Dan raden we je Fletcher Hotel Amersfoort aan. We wensen je alvast een geslaagde after party en/of ontbijt met andere gasten.

Wil je juist privacy? Dan vind je ongetwijfeld je weg via Booking.com, Airbnb en andere websites.

Let wel op: het weekend van 21 april blijkt een populaire periode om in Leusden en omgeving te komen overnachten. Van der Valk Leusden is al volgeboekt en Hotel Landgoed ISVW heeft op het moment van publicatie nog slechts enkele kamers beschikbaar. Maar er zijn in de regio Amersfoort natuurlijk voldoende bedden beschikbaar, dus dat komt vast goed.

Een charmant en prijstechnisch aantrekkelijk alternatief is het Leerhotel Het Klooster in Amersfoort. Direct online zien of er nog ruimte is kan niet, maar een reserveringsaanvraag via de website is wel mogelijk.

Je kunt wellicht ook logeren bij een van de gasten die woont in (de regio) Leusden. Wil je dat wij daarin bemiddelen? Neem dan contact met ons op!

Geen categorie