Menu

Cadeautips!

Tip 1  Over leven

Op 14 december 2007 kreeg Annemaries broer Wybe een nieuwe lever. Twee mensen die kapot waren van verdriet, maakten de dag ervoor de keuze om de organen van hun zojuist verongelukte kind af te staan voor transplantatie. Zij redden een leven. En vanuit dat leven ontstond nieuw leven: op 30 januari 2015 werd Hanna geboren.

Toen wij trouwden op 2 mei 2008 riepen we onze gasten op om na te denken over donorschap. Dat doen we nu weer. Wil je geen donor zijn, dan is dat natuurlijk een legitieme keuze. Maar spreek je in elk geval uit – in het register én naar je geliefde en familie. Praat over wat je wilt, mocht jou iets zo ernstigs overkomen dat verder leven voor jou niet mogelijk is.

We hopen dat je onze vraag ter harte wilt nemen. www.donorregister.nl

 

Tip 2  Overleven

Als afsluiting van het intense jaar 2017 gingen wij op vakantie naar Tanzania. Een prachtig land in Oost-Afrika met fantastische natuur. Maar ook met armoede, geweld, achterstelling van vrouwen enzovoort. Met Kerstmis sliepen we twee nachten in Mto wa Mbu. Hier werkt de Nederlandse stichting Twiga. Zij ondersteunt daar ongeveer 90 kinderen van kleuter tot jongvolwassene om onderwijs te kunnen volgen. Een prachtig voorbeeld van hoe ‘ontwikkelingssamenwerking’ er uit kan zien.

Graag ondersteunen wij Stichting Twiga. Giften kun je overmaken op NL05ABNA0544741897.

Voor meer informatie zie http://stichting-twiga.nl/steun-twiga/doneer/

 

Geen categorie

Dresscode

Bij de City Result Discoshow zijn er geen kledingvoorschriften. We kunnen je wel suggesties geven.

Ter inspiratie: in de hoogtijdagen van de drive-in shows was Roeland gekleed in felgekleurde trainingspakken met bijbehorende sportschoenen, bij dansles en schoolfeesten is hij gesignaleerd in een kobaltblauw colbert en de kleding van Don Johnson in de serie Miami Vice is ook altijd een inspiratiebron geweest. Tot op de dag van vandaag, zo wordt wel beweerd.

Annemarie is zelfs in een overall die twee maten te groot is nog beeldschoon, maar als ze uitgaat is ze regelmatig te bewonderen in vrouwelijke, stoere kleding. Denk rock ‘n roll rokjes, glanzende stoffen, passende make-up en elegante, maar praktische dansschoentjes.

Draag vooral kleren waar je jezelf feestelijk in voelt en op je gemak bent. Schoenen waar je geen blaren van krijgt tijdens het dansen. Als je je extravagant wilt uitdossen is dat hartstikke leuk, maar je bent ook van harte welkom in je spijkerbroek.

Geen categorie

Overnachten

Wil je de kans vergroten dat je in hetzelfde hotel slaapt als andere feestgangers? Dan raden we je Fletcher Hotel Amersfoort aan. We wensen je alvast een geslaagde after party en/of ontbijt met andere gasten.

Wil je juist privacy? Dan vind je ongetwijfeld je weg via www.vvvleusden.nl/overnachten en andere websites.

Let wel op: het weekend van 21 april blijkt een populaire periode om in Leusden en omgeving te komen overnachten. Van der Valk Leusden is al volgeboekt en Hotel Landgoed ISVW heeft op het moment van publicatie nog slechts enkele kamers beschikbaar. Maar er zijn in de regio Amersfoort natuurlijk voldoende bedden beschikbaar, dus dat komt vast goed.

Een charmant en prijstechnisch aantrekkelijk alternatief is het Leerhotel Het Klooster in Amersfoort. Direct online zien of er nog ruimte is kan niet, maar een reserveringsaanvraag via de website is wel mogelijk.

Je kunt wellicht ook logeren bij een van de gasten die woont in (de regio) Leusden. Wil je dat wij daarin bemiddelen? Neem dan contact met ons op!

Geen categorie